Jeżeli chcesz pracować w pięknych XIX-w. wnętrzach i współtworzyć z nami to niepowtarzalne miejsce zachęcamy do aplikowania.
KELNER / BARMAN
Obowiązki:
- bieżąca obsługa gości,
- obsługa bankietów/ imprez zorganizowanych,
- dbanie o estetyczny wygląd sali konsumpcyjnej,
- utrzymywanie porządku na stanowisku pracy,
- współpraca z kuchnią,
- dbanie o wizerunek lokalu.
Wymagania:
- łatwość w nawiązywaniu kontaktów i wysokiej kultury osobistej,
- chęć do pracy i rozwoju w branży gastronomicznej,
- umiejętność pracy w zespole, bardzo dobra organizacja pracy,
- zaangażowanie,
- dyspozycyjność (praca również w weekendy i święta),
- mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- wykształcenie minimum średnie,
- znajomość języka angielskiego
POMOC KUCHENNA
Obowiązki:
- obróbka wstępna warzyw, owoców oraz surowców do produkcji posiłków
- pakowanie i wydawanie posiłków
- utrzymywanie czystości oraz porządku na stanowiskach pracy, kuchni oraz magazynach kuchennych
- pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków
Wymagania:
- Aktualna książeczka do celów sanitarno–epidemiologicznych
- Gotowość do pracy w systemie zmianowym (także w weekendy i święta)
- Doświadczenie w pracy w kuchni
- Chęć do pracy
POKOJOWA
Obowiązki:
- sprzątanie pokoi hotelowych
- dbanie o porządek w pomieszczeniach ogólnodostępnych
- sprawdzanie stanu wyposażenia pokoi i zgłaszanie niezbędnych napraw
- utrzymywanie właściwego zużycia środków do czyszczenia
- oddawanie oraz ewidencjonowanie rzeczy znalezionych
- przestrzeganie procedur, zasad oraz standardów hotelu
Wymagania:
- dyspozycyjność ( praca również w weekendy i święta)
- dokładność, sumienność, dyskrecja
- wyczucie estetyki i zamiłowanie do porządku
- wysoka kultura osobista
- otwartość na zdobywanie nowych umiejętności
- odporność na sytuacje stresowe
KUCHARZ / KUCHARKA
Obowiązki:
- przyrządzanie potraw w różnych kulturach kulinarnych, dostosowanych do różnych okazji
- przestrzeganie wszystkich przepisów BHP oraz procedur zgonie z normami HACCP
- zarządzanie pracą kuchni
- dbałość o wysoką jakość przygotowanych dań zgodnie z obowiązującym menu i w oparciu o ustalone receptury
- dbałość o estetykę wydawanych potraw i ich powtarzalność
- dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej
- dbałość o powierzony sprzęt kuchenny
- przeprowadzanie miesięcznych inwentaryzacji
Wymagania:
- wykształcenie minimum zawodowe kierunkowe
- umiejętność pracy w zespole
- umiejętności organizacyjne
- dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy
- dyspozycyjność (praca również w weekendy i święta)
- 2-letnie doświadczenie zawodowe w obiektach wysokiej klasy
- aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej
Zainteresowanych kandydatów prosimy o przesyłanie CV na adres: biuro@wierzbiczany.pl