Pałac Wierzbiczany

Jeżeli chcesz pracować w pięknych XIX-w. wnętrzach i współtworzyć z nami to niepowtarzalne miejsce zachęcamy do aplikowania.

KELNER / BARMAN

Obowiązki:

  • bieżąca obsługa gości,
  • obsługa bankietów/ imprez zorganizowanych,
  • dbanie o estetyczny wygląd sali konsumpcyjnej,
  • utrzymywanie porządku na stanowisku pracy,
  • współpraca z kuchnią,
  • dbanie o wizerunek lokalu.

Wymagania:

  • łatwość w nawiązywaniu kontaktów i wysokiej kultury osobistej,
  • chęć do pracy i rozwoju w branży gastronomicznej,
  • umiejętność pracy w zespole, bardzo dobra organizacja pracy,
  • zaangażowanie,
  • dyspozycyjność (praca również w weekendy i święta),
  • mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
  • wykształcenie minimum średnie,
  • znajomość języka angielskiego

POMOC KUCHENNA

Obowiązki:

  • obróbka wstępna warzyw, owoców oraz surowców do produkcji posiłków
  • pakowanie i wydawanie posiłków
  • utrzymywanie czystości oraz porządku na stanowiskach pracy, kuchni oraz magazynach kuchennych
  • pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków

Wymagania:

  • Aktualna książeczka do celów sanitarno–epidemiologicznych
  • Gotowość do pracy w systemie zmianowym (także w weekendy i święta)
  • Doświadczenie w pracy w kuchni
  • Chęć do pracy

POKOJOWA

Obowiązki:

  • sprzątanie pokoi hotelowych
  • dbanie o porządek w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • sprawdzanie stanu wyposażenia pokoi i zgłaszanie niezbędnych napraw
  • utrzymywanie właściwego zużycia środków do czyszczenia
  • oddawanie oraz ewidencjonowanie rzeczy znalezionych
  • przestrzeganie procedur, zasad oraz standardów hotelu

Wymagania:

  • dyspozycyjność ( praca również w weekendy i święta)
  • dokładność, sumienność, dyskrecja
  • wyczucie estetyki i zamiłowanie do porządku
  • wysoka kultura osobista
  • otwartość na zdobywanie nowych umiejętności
  • odporność na sytuacje stresowe

KUCHARZ / KUCHARKA

Obowiązki:

  • przyrządzanie potraw w różnych kulturach kulinarnych, dostosowanych do różnych okazji
  • przestrzeganie wszystkich przepisów BHP oraz procedur zgonie z normami HACCP
  • zarządzanie pracą kuchni
  • dbałość o wysoką jakość przygotowanych dań zgodnie z obowiązującym menu i w oparciu o ustalone receptury
  • dbałość o estetykę wydawanych potraw i ich powtarzalność
  • dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej
  • dbałość o powierzony sprzęt kuchenny
  • przeprowadzanie miesięcznych inwentaryzacji

Wymagania:

  • wykształcenie minimum zawodowe kierunkowe
  • umiejętność pracy w zespole
  • umiejętności organizacyjne
  • dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy
  • dyspozycyjność (praca również w weekendy i święta)
  • 2-letnie doświadczenie zawodowe w obiektach wysokiej klasy
  • aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej 

Zainteresowanych kandydatów prosimy o przesyłanie CV na adres: biuro@wierzbiczany.pl