Pałac Wierzbiczany

Oferta cateringu świątecznego

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą cateringu świątecznego. Przygotowaliśmy trzy zestawy menu z dodatkową opcją bufetu słodkiego. Oferta jest skierowana dla grup od 15 osób. Dla mniejszych grup stworzymy ofertę indywidualną. Istnieje możliwość zamówienia cateringu wraz obsługą (+ 10% do ceny podstawowej, do 2h).

Zestaw I - 49 PLN/osoba

Dania zimne

Opłatek wigilijny

Sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym

Ryba po grecku z sandacza

Klasyczne śledzie w oleju lnianym z cebulką

Śledzie marynowane w miodzie i musztardzie z koperkiem

Śledzie w śmietanie z jabłkiem i cebulką

Sałatka makaronowa z makiem

Pieczywo, masło, pikle

 Dania ciepłe

Barszcz na zakwasie

Francuskie paszteciki z kapustą i grzybami

Bufet deserowy - 10 PLN/osoba

Sernik z trzech serów z rosą i chałwą

Szarlotka z szarej renety

Kompot z suszu

Zestaw II - 69 PLN/osoba

Dania zimne

Opłatek wigilijny

Sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym

Ryba po grecku z sandacza

Klasyczne śledzie w oleju lnianym z cebulką

Śledzie marynowane w miodzie i musztardzie z koperkiem

Śledzie w śmietanie z jabłkiem i cebulką

 Sałatka makaronowa z makiem

Roladki z musem z pstrąga z chrupiącymi warzywami

Pieczywo, masło, pikle

 Dania ciepłe

Barszcz na zakwasie

Francuskie paszteciki z kapustą i grzybami

Pierogi z soczewicą i ziołami

Pierogi z wędzonym twarogiem

Bigos wigilijny z wędzoną śliwką

Pieczony dorsz w płatkach owsianych

Gotowane ziemniaki z masłem koperkowym

Bufet deserowy - 10 PLN/osoba

Sernik z trzech serów z rosą i chałwą

Szarlotka z szarej renety

Kompot z suszu

Zestaw III - 89 PLN/osoba

Dania zimne

Opłatek wigilijny

Sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym

Ryba po grecku z sandacza

Klasyczne śledzie w oleju lnianym z cebulką

Śledzie marynowane w miodzie i musztardzie z koperkiem

Śledzie w śmietanie z jabłkiem i cebulką

Sałatka makaronowa z makiem

Roladki z musem z pstrąga z chrupiącymi warzywami

Masło, pieczywo, pikle

 Dania ciepłe

Barszcz czerwony na zakwasie

Francuskie paszteciki z kapustą i grzybami

Zupa grzybowa z łazankami

Pierogi z soczewicą i ziołami

Pierogi z wędzonym twarogiem

Bigos wigilijny z wędzoną śliwką

    Smażony karp (filet)

Pieczony dorsz w płatkach owsianych

Gotowane ziemniaki z masłem koperkowym

Mini kopytka

Czerwona kapusta z  żurawiną

Bufet deserowy - 10 PLN /osoba

Sernik z trzech serów z rosą i chałwą

Szarlotka z szarej renety

Kompot z suszu